4 skins and things

  • Handel in huiden, vellen en vachten
  • Ruwe huiden en ruwe vellen

Na 6 generaties weten wij als geen ander wat mensen, klanten verlangen. Daarom en dankzij onze ervaring kunnen wij ons inleven in de vraag van de klant. Wij gaan voor u steeds op zoek naar de verhouding prijs/kwaliteit in ons netwerk van toeleveranciers.

Onze handel in onderhoudsproducten, meer specifiek voor leder, anilineleder, semi-anilineleder, vol leder, nerfleder, nubuck en suèdeleder. Boenwassen voor hout, ambachtelijk vervaardigde schoencrèmes, al dan niet met extra kleurpigment. Al onze onderhoudsproducten voor leder laten wij zoveel mogelijk vervaardigen in België of Europa, onder eigen regie. Indien noodzakelijk gaan wij ook verder.

Dankzij onze deelname en bezoeken aan binnen- en buitenlandse beurzen, slagen wij erin om de beste onderhoudsproducten en de mooiste huiden en vachten, het mooiste leder en de meest luxueuze pelterijen aan u voor te stellen. Zilvervossen, roodvossen en luipaarden, voorzien van cites-certificaten, kunnen wij u aanbieden op aanvraag alsook verkopen in opdracht.

 

Site by Verdographics